Du är här: Start/Uppleva & Göra/Biblioteken i Mörbylånga kommun

Biblioteken i Mörbylånga kommun

Välkommen till Biblioteken i Mörbylånga kommun! Det är aldrig långt till biblioteket! I Mörbylånga kommun finner du tre folkbibliotek, i Mörbylånga, Degerhamn och Färjestaden. Färjestadens bibliotek finns inne på Ölands köpstad. På Biblioteket kan du låna, läsa, leka, studera, släktforska, umgås eller bara vila en stund. Vi har även en konstavdelning där aktuell konstutställning finns att betrakta och inspireras av. Där finns också en foto- och filmavdelning. Missa inte heller att besöka våra Ölandshyllor, där du kan läsa mer om Ölands historia, deckare som är skrivna på Öland och diktsamlingar från lokala författare.

Bibliotekens öppettider under sommaren

Under sommaren med start den 20 juni gäller följande öppettider på Folkbiblioteken i Mörbylånga kommun. 

Färjestadens bibliotek och Mörbylånga bibliotek

Måndag: 13:00-18:00

Tisdag: 13:00-18:00

Onsdag-Fredag 10:00-15:00

Lördag 10:00-13:00

Degerhamns bibliotek 

Måndag: 13:00-18:00

Torsdag: 10:00-15:00

Observera att biblioteken har ändrade öppettider under juni, juli och augusti. Se bibliotekens egen webbplats för mer information.

 

2. Dator, skrivare och kopiator

På biblioteken i Färjestaden och Degerhamn finns det möjlighet att låna en dator på plats. Här kan du betala räkningar, skriva ut och scanna dokument.

Självklart tänker vi på din säkerhet och följer rådande rekommendationer för Corona. Det kommer alltid finnas handsprit till hands.

 

3. Följ oss på sociala medier 

Du kan även följa oss på Facebook och Instagram där vi publicerar allt från nyheter till aktiviteter på Biblioteken i Mörbylånga, Färjestaden och Degerhamn. Du hittar oss under: BibliotekenMörbylångakommun. 

Bibliotekens egen webbplats.

Sidan uppdaterad 1 juni 2021 Kommentera sidan