Du är här: Start/Start/Nyheter/Vill du göra skillnad? Sommarjobba inom vård och omsorg!

Vill du göra skillnad? Sommarjobba inom vård och omsorg!

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för de äldre varje dag. Läs mer om jobben och sök det som passar dig bäst. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker sommarvikarier till flera av våra verksamheter. Så nu har du chansen att hitta jobbet som passar dig och som gör skillnad för andra. Ett jobb i sommar och kanske också framåt.

Har du inte formell utbildning inom social omsorg ser vi ändå fram emot din ansökan då personlig lämplighet är det som är avgörande i våra verksamheter. Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt!

Vi söker dig som är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken och har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja vara flexibel. 

För att sommarjobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Är du mellan 15 till 17 år har du möjlighet att söka andra sommarjobb hos Mörbylånga kommun. 

Våra olika verksamheter

Under sommaren har vi behov av att rekrytera kollegor till nedanstående verksamheter. Vi arbetar för att matcha de intressen och kompetenser du anger i din ansökan med verksamhetens behov av personal under sommaren.

  • Hemtjänst
  • särskilt boende
  • Dagverksamhet
  • Omsorg och personer med funktionsvariation 
  • Boendestöd
  • Sjuksköterkseverksamhet
  • Integration

Här hittar du mer mer information om våra olika verksamheter som har behov av personal i sommar.

Sidan uppdaterad 25 februari 2021 Kommentera sidan